Torcetti al Fongo amb crema de bolets.

Avui us presento una recepta que he fet moltes vegades pero mai amb el tipo de pasta “Torcetti al Fongo”. Son com un tipo de macarrons ratllats pero sense tancar del tot i amb sabor a bolets.

Els he descobert per casualitat a l’estanteria del super i m’he decidit a probar-los fets amb crema de bolets.,

El resultat ha estat fantastic, si us agrada el sabor dels bolets, a casa i sobre tot a la meva filla l’encanta……

Ingredients per 4 persones.

  • 2 paquets de 250 gr. de pasta Torcetti al Fongo.
  • 200 gr de barrega de bolets frescos. (si no pot ser podeu utilitzar de pot o congelats)
  • 50 gr. de ceps deshidratats.
  • 1 ceba grossa.
  • Un got de ví de Porto.
  • 50 ml de crema de llet.
  • 100 gr de formatge parmessa.
  • Sal.
  • Oli d’oliva.
  • Pebre negre.

Temps d’elaboració.

40 minuts.

Elaboració.

  1. En un cassó amb oli d’oliva i una mica de mantega,  possem la ceba ratllada  i la deixem potxar a foc lent.
  2. Quant veien que la ceba a agafat un to torradet (sempre cremarsa) afegim la barrega de  bolets i els ceps que habran estat en remull amb aigua uns 15 minuts.
    Quan tot plegat és mig fregit, afegim el ví de porto, la sal i el pebre, deixem reduïr, i tot seguit afegim l’aigua de macerar, els ceps secs i el got de brou. (o be aigua amb una pastilla de  brou).
    A continuació, passarem la batedora elèctrica perque quedi una crema.
    Amb el foc més aviat baix, deixem que arrenqui de nou el bull, tot anant remenant amb el vatedor de varetes. Tot seguit, afegim un raig de nata líquida, corregim de sal i pebre negre, i deixem que segueixi bullint uns 10 minuts i apaguem el foc.
  3. Bullim la pasta amb força aigua i sal durant 15 minuts, la colem i la barreguem al la salsa de bolets. Tirem formatge per sobre i  ja podem servir.

Recordeu que…….

Jo he fet servir barrega de bolets congelats ja que tenia frescos i els ceps deshidratats.

Si no us agrada masa el sabor del bolets podeu fer la pasta amb una bona salsa de formatge o simplement amb salsa bolonyesa.

Quant a alcaliudelacuina

Tinc que confessar que m'agrada cuinar. I sobre tot fer-lo per la família i els amics. Es la manera que tinc per dir, us estimo.
Aquesta entrada ha esta publicada en Pasta. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Torcetti al Fongo amb crema de bolets.

  1. Retroenllaç: Torcetti al Fongo amb crema de bolets. | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s