8 de Febrer 2012
El meu nom es Emilia, soc nascuda a Barcelona encara que de família Navarra, visc a Terrassa en una casa, amb el meu marit, la meva filla, la meva mare, un gos i un gat. El meu fill casat viu a Terrassa, junt amb la seva dona i un futur net que naixerà al Maig, o sigui que serem avis.
Una meravella!!.
Tinc que confessar que m’agrada cuinar i el fet de viure en una casa ens ha permès complir un somni que hem tingut des de joves, esta aprop de la ciutat, però amb les avantatges del camp, poder tenir un petit hort amb les nostres verdures i unes quantes gallines per tindre ous frescos i naturals, així com tenir suficient espai per poder fer multitud de trobades amb els amics, un luxe per nosaltres, que valorem cada dia.
Avui i desprès de dubtar-ho durant un temps, m’he decidit a crear aquest blog, on m’agradaria explicar-vos les receptes de cuina que al llarg del temps he anat fent en cada trobada amb la família i els amics,son receptes de tota la vida, fetes a foc lent amb tota la il.lusió del mon.
Alguns plats han sortit millor que d’altres, però això no te massa importància. El mes important es voler cuinar i a mi personalment el que realment m’agrada es dedicar temps en pensar que vull oferir als meus convidats, aconseguir el productes que necessitem, preparar els plats i després gaudir d’una bona tertúlia al voltant de la taula.
No us sembla qualitat de vida!!!!.
Per mi cuinar es donar, es regalar, es la meva manera d’oferir amor a la família i als amics que estan a casa nostra, es en definitiva un acte de generositat, es la meva manera de dir-lis:
Waaaaauuuuuu!!! M’encanta, Emi!!! És com tú: acollidor, càlid i entranyable. L’hi has trobat el puny ideal, igual qu als teus plats!! Jo també us estimo!!
Completament d’acord amb La Carme, només m’hi vull afegir. Petons
Doncs per no ser menys tambe estic completament d’acord amb la Carme i en Ricard. Felicitats Emi per aquest wordpress ¡ es tot un descobriment ! Una abraçada per tots
Gracies Tavi, ahir vam passar un dia excel·lent. M’agradaria que la Lina o tu m’envieu algun plat que feu,o be algún d’aquells plats que feian a casa vostre, amb la explicació i unes fotos. Per poder penjar-lo al bloc.
Un peto molt fort.
Hola emi, soc isabel….ets un crac…i t’esmo mooolt…
Els teus plats…esquisits….tot un plaer formar part de aquets amics…
Bon dia guapa, estic encantada que t’hagi agradat. Ja sap que per mi ets una amiga molt especial….. Un peto molt gran.
No ens coneixem, però l’Antònia, la meva dona, acaba de fer unes magdalenes amb la teva recepta (són la meva debilitat). Bonissimes!
I la presentació del teu bloc traspua que ets una gran persona. Enhorabona als teus amics per tenir-te com a amiga.
Bona nit Xavier, primer vull donar-te les gracies per seguir el bloc, i dir-te que m’has fet molt feliç dient que t’han agradat les magdalenes, felicita a la teva dona, perquè sense dubte el mèrit el te la cuinera……
Un peto.
Hola Elisa,
Ja fa gairebé sis mesos que segueixo el teu blog i he probat algunes receptes que m’han sortit de fàbula… Gràcies!
Tens una manera molt propera d’explicar els procediments i fas que m’hi senti “com a casa”.
Avui per primer cop, he llegit la teva carta de presentació i m’ha sorprés que visquis a Terrassa. Jo també hi visc desde fa un parell d’anys.
Només volia animar-te a continuar.
Salut i bons aliments,
Francesca
Bon dia Francesca, primer de tot tinc que donar-te les gracies tant per seguir el meu bloc com enviar-me aquest comentari tant maco. Estic feliç de que hagis provat algunes receptes i t’hagin agradat, en definitiva es la meta del bloc. Nosaltres som de Barcelona però fa uns 17 anys que vivim a Terrassa, concretament a les Fonts i estem encantats.
Un peto molt fort.
Emilia
Mare de Déu, acabo de trobar el teu blog i estic al.lucinada! quina traça! quantes coses he d’aprendre! M’ha resultat molt útil, d’ara endavant el seguiré. Jo també tinc un hort i amb el teu bloc podré fer moltes coses noves amb la collita. Endavant! ens anirem “veient” per aquí!
Gracies Paqui estic encantada de que t’agradi el bloc, espero seguir en contacte i gaudir de la cuina.
Un Peto molt fort.
hola, he estat buscant receptes de cap i pota i la teva es la que mes m agrada. La fare aviat, l estiu no es epoca, pero treballant cada dia 14 hores o ho faig a l estiu o no puc. !! em portara records de quan la meva iaia feia la cap i pota. gracies
Bones tardes Dani, estic encantada de que t’hagi agradat la recepta, espero que et quedin boníssims i et portin records d’infantesa feliços.
Lo de treballa 14 hores ja no m’agrada tant però tal com estan les coses, al final tindrem que estar contens.
Una abraçada ben forta i ja hem diràs com t’ha quedat.
-Acabo de coneixer el teu blog i justament avui cuinaré la recpeta del rostit de pollastre, espero que s’encandili de mi la persona a qui li fare 😉 he reduit els ingredients, ja que nomes serem dos, ja et comentaré que tal.
Per cert enhorabona per el teu blog 🙂
Bon dia Laura estic feliç de que hagis escollit una recepta del meu bloc per obsequia a una persona especial. Segur que et surt perfecta perquè el secret per una bona recepta es posar el cor amb ella.
Ja en diràs que tal. Un peto
Acabo de llegir la teva presetació i m’he sentit ben identificada, a mi també m’agrada cuinar pels altres i una bona terturlia, coincideixo totalment amb tu, això és qualitat de vida! Ja aniré visitant el teu blog, segur que les teves receptes m’agradaran per que es nota que ho fas amb el cor. Jo també tinc un blog, si em vols visitar em farà molta il.lusió, em trobes aquí: http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
Una abraçada!
Gracias Pilar, no dubtis que seguire el teu bloc, en sembla magnific.
Un peto ben fort.
No había visitado aun tu blog, que bueno!!!.
Te felicito, es muy ameno y muy elaborado!!.
Un abrazo.
Mar.
Estoy feliz de que te haya gustado. Ja me enviaras alguna receta tuya con fotos y la publicaré. Un beso para todos.
Hola Emilia salutacions desde Girona. He probat unes quantes receptes del teu blog sempre m,han sortit fantastiques. Ho expliques molt bé i amb molta estima. Avui m,he animat a comentar lo bones que han sortit les faves i ja que hi som pel trós també et saludo desde aquí.Gracies. Les galtes i el bacallà m,han encantat. Un petonet.
Hola Emilia,
Fa pocs dies que et segueixo i et volia dir que el bloc és genial i que m’està ajudant molt a cuinar. Gràcies!.
Gracies per el teu comentari, estic feliç de que el bloc aporti el seu granet de sorra per passar bones estones a la nostre cuina.
Un peto ben fort.
Avui tenia unes carxofes que s’havien de fer.
I mira, buscant i buscant he caigut en la teva web.
LA paella ha quedat netíssima de tant sucar-hi pa.
Les carxofes rostides amb pernil…. superbooooo
Bon dia Uri, gracies per el teu comentari, la veritat es que es una recepta senzilla de fer però molt bona.
Un peto ben fort.
Hola Emília. ..t’he trobat per casualitat…buscant fer congre amb patates i pèsols. .el plat a sortit molt bo..moltes gracies!!..I quina casualitat…jo encara que visc a Dosrius (Maresme)..he viscut a Terrassa 28 anys.a demés i tinc els fills..i es casa meva..per cert!!! També comparteixo lo de tenir hort i gallines..Això és qualitat de vida….t’ aniré seguint…no ho dubtis…..Antònia
Bona nit Antonia t’agraeixo el comentari i estic feliç de que la recepta t’hagi agradat. Tens molta raó que la vida esta plena de casualitats. El fet de tenir un hort es genial, tens tota la raó.
Suposo que vindràs el cap de setmana del 7 a la fira modernista, nosaltres també estarem amb un grup d’amics.
Un peto molt fort i ja hem comentaràs si fas altres receptes.
M’agrada molt el teu estil de cuina!
Gracies Núria estic feliç que t’agradi.
Un peto ben fort per tu i la teva família.
Genial la pàgina!!
Les teves llenties són un èxit absolut a casa. Seguiré practicant d’altres receptes que tens pq m’agrada molt el teu tipus de cuina.
Compartim ciutats, jo visc a Barcelona i treballo a Terrassa. Gràcies per la teva feina, es nota q t’agrada molt la cuina!!!
Gracies Sandra em fas molt feliç.
un peto ben fort.
Gracias per compartir I escriure amb tant carinyo.
Espero que aquest any US hagi respectat amb salut per tota la vostra familia…
Salut
Gracies Francesc
un peto ben fort
Moltes gràcies pel teu blog.. Les persones que estimem la cuina casolana, i no hem pogut aprendre a cuinar les receptes familiars per la raó que sigui, agraim moltíssim que algú ens dóni les pautes necessàries per fer-les…. Avui mateix faré la teva recepta de pops de platja !!, i és que només veure-la ja saps que sortirà perfecte… Molta salut per tú i els teus, i moltes ganes per continuar publicant. Abraçada
Bona nit,
Emilia, estic fent el teu pollastre rostit, quina bona olor fa tota la casa!!!!!!
Aquest Nadal desprès de 22 anys ho he hagut de cuinar…hahahaa un Nadal molt diferent, però avui he decidit fer-ho per primera vegada, demà dinar d’amigues,,, vejam com sortirà!!!!!!
Gràcies
Maria Rosa