Tradueix
-
Entrades recents
- Gumbo de peix i marisc.
- Ànec amb peres.
- Bunyols de carxofes.
- Pollastre amb samfaina.
- Truita cremosa de carxofes i alls tendres.
- Tortell de nata.
- Amanida grega de pop.
- Gallineta amb salsa blanca.
- Xampinyons farcits de brandada de bacallà.
- Amanida de marisc i gelat d’alvocat.
- Tosta danesa amb arenque marinat i de salmó amb ou dur o smorrebrod.
- Suquet de congre amb carxofes i pèsols a l’antiga.
També a Facebook.
Segueix-me a Twitter
Els meus tuitsCATEGORIES
- Amanides (18)
- Aperitius i entrants (113)
- Arrossos (17)
- Bolets (10)
- Carns i Aus (87)
- Coctels (5)
- Consells de cuina, Noticies i Suggeriments. (13)
- Conserves (10)
- Cuina baixa en calories (8)
- Cuina de la memòria (6)
- Cuina del 1714 (2)
- Cuina vegetaria (38)
- Embotits artesans (2)
- Fotos (1)
- Hort i Corral (5)
- Melmelades (8)
- Menuts (6)
- Ous (14)
- Pa (13)
- Pasta (36)
- Patates (14)
- Peix i Marisc (94)
- Postres (64)
- Salses (5)
- Sopes i cremes (24)
- Tradicions (27)
- Trobades (24)
- Verdures i Llegums (78)
- Viatges (6)
- Viatges per el mon (3)
Receptes més llegides:
Bloc que m'agraden i segueixo.
Qui té un amic té un tresor.
LA CUINA DEL 1714
Aquest apartat el vull dedicar a tots aquest historiadors-gastrònoms que s'han submergit durant anys amb el estudi de la historia del nostre país. Part important d'aquesta historia es la gastronomia, sense dubte.
Ens han ensenyat com s'alimentaven els catalans de segles anteriors i sobre tot i mes important, ens han donat l'oportunitat de cuinar receptes que ja es feien al 1700, i fer-ho al 2014, no us sembla magnífic?......
Trobareu algunes receptes en categories en el apartat de:
Cuina del 1714.Col.laborem amb …….
Meta
Hola Emi quines receptes de carabasso tan bones
Serà per carabassons………….
Un peto
Molt bones receptes i totes molt bones. Et recomano que continuïs així.
Gracies Roger el teu comentari, t’ho agraeixo de tot cor.
Un peto
Fantastic blog
Gracies Toni, per el teu comentari.
Un peto
Vaig fer la teva recepta de arròs de muntanya i em va quedar espectacular! els bolets vaig posar múrgules acabades de collir i va ser un festival!
Gràcies!
Gloria
Gracies Glòria per el teu comentari, realment es un arròs que potser no es tant popular com el de peix, però queda realment genial. Si a demes has fet servir múrgoles acabades de collir, ja m’imagino com et va quedar.
Un peto
M`encanta aquest Blog… Gracies per ajudar a fer bona taula a casa.