Si ha un plat de festa a casa nostra aquest es sense dubte els “canelons”, així que davant de alguns missatges que m’heu fet arribar i tenim en compte que es un dels meus plats preferits, he volgut fer-vos un resumen de les diferents receptes de canelons que tinc al bloc, per cert al fer el resumen m’he donat compta que hem falta la recepta dels canelons de peix i marisc, que faig i que queden genials. Be queda pendent de fer.
Els clàssic que es fan per Nadal son els de carn, amb carn de vedella, porc, pollastre i foie, coberts amb una beixamel. Però també hi han altres receptes que podem fer i faran les delícies del nostres convidats, com els de bolets , els de tonyina o els de confit d’ànec.
Canelons a la catalana.
Aquest son els canelons que he vist fer tota la vida a casa meva, jo aporto una variant que es posar mi cuit d’ànec, en lloc dels fetges de pollastre que posava la meva mare, la resta es igual que els que feia ella. Per veure la recepta clicar aquí.
Canelons de carn i foie.
Aquests canelons son els clàssics del Xef Carles Gaig, molt similars als tradicionals però fets amb carn de vedella i porc, sense pollastre i amb foie fresc. Per rematar el plat el Xef fa una salsa magnifica de tòfona. Per veure la recepta clicar aquí.
Canelons de confit d’ànec.
Uns canelons originals amb una textura melosa, saborosos i molt elegants. Per veure la recepta clicar aquí.
Canelons de bolets amb beixamel de ceps i tòfona.
Aquí teniu una recepta de canelons una mica diferent però els que mes agraden a casa nostre, sense dubte. Jo ja fa anys que els faig per el dinar del nostre aniversari que casualment es en plena temporada de bolets. Per veure la recepta clicar aquí.
Canelons de brandada de bacallà amb salsa de mousse d’escalivada.
Uns canelons diferents però que reuneixen dos sabors que casen molt be, el bacallà i el pebrot. Si sou amants del bacallà aquí teniu els vostres canelons sense dubte. Per veure la recepta clicar aquí.
Canelons de pollastre, carxofa i salsa de formatge.
Uns canelons molt suaus fets nomes amb pollastre, que els deixa melosos i gustosos. Per veure la recepta clicar aquí.
Canelons de carn i rovellons.
Una recepta que combina genialment la carn i els rovellons. Per veure la recepta clicar aquí.
Canelons de tonyina.
Uns canelons suaus i molt lleugers, els favorits de la meva filla juntament amb els de bolets. Per veure la recepta clicar aquí.
Molt bons tots, es difícil triar quins faré aquestes fetes, moltes gracies per compartir-los
Gracies a tu Teresa per seguir el bloc. Els de carn son els clàssic que sempre agraden i potser els de bolets son els ideals per aquells que la carn no li va massa i volen alguns canelons mes lleugers.
Ja hem diràs per quins te decideixes, tots queden bons.
Que passis unes festes genials, un peto-
Emilia
No puc obrir cap recepte i m’agradaria molt puguem fer-ho
No se quin problema pot haver jo he provat i en funciona be. Sento no poder ajudar-te.
Un peto