Avui dissabte hem quedat a Barcelona per trobar-nos amb uns amics que fa 40 anys que ens coneixem, hem anat al barri del Clot a casa del Victor i l’Àngels. Ens reunim quatre parelles per compartir un bon àpat i sobre tot records i anècdotes de quan teníem uns quants anys menys i tot un camí per recórrer.
Ha estat un dia d’allò mes agradable amb un dinar esplèndid i després dels postres, hem estat veient les fotografies de fa 40 anys i alguna que altre pel·lícula de viatges del Victor i l’Àngels (uns grans viatgers).
El menú:
Aperitiu:
Amb un còctel boníssim però totalment irrepetible, ja que l’únic ingredient que està clar es el suc de préssec, la resta el Victor a anat posant una mica de aquest licor, una mica d’aquell, un culet d’un licor xines etc……….. així que la recepta no està clara.
Primer:
Raviolis farcits de Ricotta, fruits secs i carxofes. Acompanyats amb una salsa de ceba, tomàquet i formatge ratllat. Realment magnífics.
Segon:
Un bacallà excel·lent especialitat de l’Àngels, fet amb un sofregit de ceba, alls, pebrot i tomàquet. Una mica de pa ratllat per sobre del bacallà i gratinat al forn. Senzill però boníssim.
Postres:
Una safata de pastes i unes safates de lioneses.
I com no tot regat amb cava Jove Camps; està clar que tenim mes anys, mes arrugues, mes quilos, mes “si no fos”, però la nostra golafreria segueix intacta, no us sembla magnífic………………..
Aquest bacallà es veu deliciós. I és cert que sembla ben senzill de fer! Quina bona trobada que vau fer, tots plegats.
Tens raó estava boníssim i aquestes trobades amb amics t’alegren la vida……. …….
Un peto