Espaguetis amb crema de ceps.

P1130747

Després de tantes festes, tants tiberis en espera encara de dema dia de Reis, i per no passar directament al plat de bledes, avui he fet un plat de pasta “Espaguetis amb crema de ceps”. Aquesta salsa la faig servir per acompanyar altres plats com qualsevol pasta, el llom o els pits de pollastre…….. Es molt agraïda i agrada a quasi tothom.

P1130724

Ingredients per 4 persones.

  • 400 gr d’espaguetis frescos.
  • 1 ceba grossa de figueres.
  • 2 dents d’alls.
  • 50 gr de ceps deshidratat.
  • 100 gr de bolets.
  • aigua per hidratar els ceps.
  • 200 ml. de crema de llet.
  • 1 culleradeta de mantega.
  • Sal i pebre.

P1130719

Temps d’elaboració.

40 minuts.

P1130735

Elaboració.

  1. En una cassola de ferro posem 4 cullerades d’oli i daurem la ceba i els alls ben trinxats, a foc lent. Mentrestant posem els ceps a hidratar-se amb un bol amb l’aigua tèbia.
  2. Quan la ceba esta ben transparent afegim els ceps talladets a trossets i els bolets, donem unes voltes i deixem uns 5 minuts.
  3. Afegim la crema de llet, una mica del aigua d’hidratar els ceps i deixem que especegin una mica per que tingui consistència.
  4. En una cassola posem força aigua i sal. Quan bulli posem  els espaguetis,  i els deixem uns 20 minuts. El colem i els afegim a la cassola amb la crema, donem unes voltes perquè la salsa quedi ben agafada als espaguetis i apartem del foc.
  5. Servim amb un plat amb formatge parmesà o pecorino per sobre, juntament amb una culleradeta de mantega.

P1130752

Anuncis

Quant a alcaliudelacuina

Tinc que confessar que m'agrada cuinar. I sobre tot fer-lo per la família i els amics. Es la manera que tinc per dir, us estimo.
Aquesta entrada ha esta publicada en Pasta. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 respostes a Espaguetis amb crema de ceps.

  1. Ricard Olivella ha dit:

    M’acabes de donar una molt bona idea Emi, s el plat que avui em far. Senzillet i molt gusts, a ms, m’encanta la pasta. Petons!

  2. Ricard Olivella ha dit:

    Ara m’en acabo de menjar un bon plat, i ahir tamb, doncs, d’acord amb el que et vaig comenta,. m’en vaig fer una bona platerada per ahir i avui. Salut!

    El dia 6/1/14, Ricard Olivella ha escrit: > M’acabes de donar una molt bona idea Emi, s el plat que avui em far. > Senzillet i molt gusts, a ms, m’encanta la pasta. Petons! >

  3. Retroenllaç: Espaguetis amb crema de ceps. | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s