Pisco Sour.

P1130269

Avui us presento un còctel del que us he parlat alguna altre vegada, típic tant a Perú com a Xile, el “Pisco Sour”. A Xile el prenen sempre abans del dinar o del sopar, sol o acompanyant algun aperitiu.

Aprofitant que venen un grup d’amics a dinar faré aquest còctel acompanyant el aperitiu. A Xile el prenen sempre abans del dinar o del sopar, sol o acompanyat de unes ostres, de unes machas al parmesà o de un guacamole, etc.

Segons la tia del meu marit, xilena de pro, el pisco es digestiu així que es imprescindible prendre’l abans dels àpats per preparar l’estomac, potser es veritat ja que ella a complit 90 anys, te un salut i sobre tot un ànim envejable ……………………….

El pisco es un aiguardent destil·lat del raïm moscatell, que te un elevat contingut de sucre, cultivades en els valls del Nord de Xile.

Nosaltres vam portar el pisco en un viatge a Xile, però el podreu trobar amb alguna bodega especialitzada.

P1110311

Ingredients per 4 persones.

  • 3 parts de pisco.
  • 1 part i mitja de suc de llimona(jo he fet servir el suc que venen ja preparat marca Pulco).
  • sucre al gust de cadascú.
  • Gel.
  • unes gotes de Angostura.

P1130263

Temps d’elaboració.

15 minuts.

P1130266

Elaboració.

  1. Omplim fins la meitat mes o menys el got de una batedora amb gel, afegim les 4 cullerades de sucre, les 3 parts de pisco i la part i mitja de suc de llimona.
  2. Batem per que el gel es trenqui i es barregin els ingredients. Provem el còctel per veure si necessita mes sucre.
  3. Aboquem el pisco en unes copes i posen unes gotes de angostura per sobre al hora de servir.

P1130265

Quant a alcaliudelacuina

Tinc que confessar que m'agrada cuinar. I sobre tot fer-lo per la família i els amics. Es la manera que tinc per dir, us estimo.
Aquesta entrada ha esta publicada en Coctels. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 respostes a Pisco Sour.

  1. Rodrigo San Martin R. ha dit:

    EMI, SE VE MUY BIEN!!!

    SALUDOS DE XILE!!

    RSM El 06-12-2013, a las 6:31, Al Caliu de la Cuina escribi:

    • Bueno no me queda igual que el que haceis tu madre y tu, però como los amigos no han probado los vuestro mi pisco les parece buenisimo………. gracias por el comentario, os queremos de muchos. Besos a Francisca y a tus hijos ya sabeis que os queremos.

  2. Retroenllaç: Idees per un menú de cap d’any. | Al Caliu de la Cuina

  3. Retroenllaç: Còctel Mimosa. | Al caliu de la cuina

  4. Retroenllaç: Resum de receptes pels dies de Nadal. | Al caliu de la cuina

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s