Comença el fred i no se perquè hem de de gust menjar alguna cosa dolça amb un cafè amb llet, tinc que dir que no pren mai cafè amb llet, como mínim des de fa uns 6 anys, però no se perquè des de fa un dies no penso en res mes.
Així que avui he volgut fer una cosa rapida i no massa dolça:” Biscuit de llimona i coco”, d’aquesta manera aprofito el coco ratllat que em va sobrar de fer els panellets.
Hi per fi aquesta tarda m’he pres un cafè amb llet, amb molt poca llet i un tros de biscuit, ostres m’ha assentat genial…………..Hi tot això sense sortir de casa, el que no es conforma es perquè no vol…………….
Ingredients.
- 150gr . de mantega a temperatura ambient.
- 180gr . de sucre.
- 1 llimona.
- 3 ous.
- 100gr . de coco ratllat
- 225gr . de farina.
- 1 cullerada de llevat.
- 200ml . de llet.
Temps d’elaboració.
35 minuts.
Elaboració.
-
En un bol posem la mantega ben tova, i la batem amb la batedora elèctrica durant uns 5 minuts. Pasats els 5 minuts afegim al bol el sucre i la ratlladura de la llimona.
-
Batem durant uns 5 minuts mes fins que veiem que queda una crema blanca i esponjosa.
-
El pas seguent es afegir els 3 ous, batem uns 4 minuts mes, afegim el coco ratllat, la farina juntament amb el llevat, tamisada per un colador, batem un minut i tirem la llet.
-
Batre una mica i abocar el contingut de la massa en el motlle i enfornar uns 20 minuts a 180 º .
-
Passats el 20 minuts comprovem la cocció amb una brotxeta i el trèiem del forn, deixem refredar i desemmotllem.
Reblogged this on Celler-Adocse.
Retroenllaç: Biscuit de llimona i coco. | Celler-Adocse
Retroenllaç: Pa de pessic Genovés 6 esmorzars dolços. | Al caliu de la cuina