Calamars a la planxa amb all i julivert.

P1110842

Acaben d’arribar de vacances, hem passat uns dies a Florència, i no he tingut temps per anar a comprar, m’he apropat a la peixateria.  Així que avui faré un plat que de tant senzill, em fa una mica de vergonya de posar-lo, però he pensat que també allò que es senzill també resulta interesant.

El podeu fer com un segon, acompanyat amb una bona amanida o be com un aperitiu acompanyat amb una copeta de vi blanc o cava……………….

P1110835

Temps d’elaboració

15 minuts.

P1110836

Ingredients per 4 persones.

  • 8 calamars mitjans, ben frescos.
  • 3 dents d’alls.
  • Unes branques de julivert.
  • oli d’oliva verge.
  • sal.

P1110839

Elaboració.

  1. Netejar els calamars amb aigua freda, netejant-los be per dintre i treien- lis la ploma.
  2. Els escorrem i assequem sobre paper absorbent.
  3. Picar ben fi l’all i el julibert.
  4. Posem els calamars a la planxa quan estigui ben calenta amb una mica d’oli, salem els calamars lleugerament, els deixem uns 3  minuts per cada banda. Si els fem massa estona quedarian durs.
  5. Repartir l’all i el julivert per sobre amb un raig d’oli, deixem 1 minut i servir immediatament.

P1110840

Quant a alcaliudelacuina

Tinc que confessar que m'agrada cuinar. I sobre tot fer-lo per la família i els amics. Es la manera que tinc per dir, us estimo.
Aquesta entrada ha esta publicada en Peix i Marisc. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a Calamars a la planxa amb all i julivert.

  1. marina ha dit:

    Vergonya? No! Per a mi, aquesta que proposes és la manera més genial de menjar el calamar. Sobretot, aquests que tenen presència. Sense gaire disfressa! Petons

  2. Retroenllaç: Calamars a la planxa amb all i julivert. | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.