Ous farçits amb tonyina.

P1110692

La calor segueix, i ve de gust plats senzills de fer, frescos i, sobre tot, que els puguem deixar fets a la nevera i al arribar de la platja, la piscina o de la passejada, solament tinguem que obrir la nevera, preparar una bona amanida i a taula.

Un d’aquest plats son els “ous farcits amb tonyina”, de tota la vida, mes fàcil impossible……. Uns bons ous, una tonyina amb oli d’oliva, una maonesa fet a casa (son dos minuts) i llestos……..

P1110682

Ingredients per 6 persones:

  • 12 ous ben frescos.
  • 240 gr de tonyina amb oli d’oliva.
  • 1 tassa de cafè amb llet de maionesa feta a casa o de pot.
  • Una mica de pebre negra.
  • 1 pot de julivert.
  • 1 llauna de olives farcides d’anxoves.

P1110688

Elaboració.

Primer bullim els ous en un casso amb aigua i una mica de sal, durant uns 12 minuts. Un cop cuits els passem per aigua freda i els pelem.

Els tallem per la mitat, traiem els rovells i els anem posant en un bol.

P1110685

Fem una barreja amb la tonyina escorreguda del seu oli i els rovells, ho anem aixafant tot amb una forquilla fins que quedi com una pasta.

P1110686

Després hi afegim maionesa, un xic de pebre negre i ho anem remenant fins que quedi una pasta.

P1110687

Tornem a farcir les clares amb aquesta pasta. Per acabar decorem els ous amb una oliva farcida, tallada per la meitat.

P1110691

Quant a alcaliudelacuina

Tinc que confessar que m'agrada cuinar. I sobre tot fer-lo per la família i els amics. Es la manera que tinc per dir, us estimo.
Aquesta entrada ha esta publicada en Aperitius i entrants, Ous. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Ous farçits amb tonyina.

  1. MERCÈ SATORRES IBARZ ha dit:

    Jo faig aquest ous igual que tu.
    Me’ls va ensenyar a fer la meva mare.
    Estan boníssims
    Tot i que la mare els hi posa una tireta de pebrot escalivat per adornar.
    Ets fantastica💋

    • Hola Mercè, tens raó la mama també els feia i posava una tireta de pebrot, quins records. Et recordo que encara espero una recepta típica de la teva mare!!!!! ……………..
      un peto

  2. Retroenllaç: Ous farçits amb tonyina. | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s