Espardenya amb escalivada i anxoves.

P1110533

Quina calor!!!, no ve de gust encendra el foc per fer el sopar, així que avui faré un sopar molt senzill però boníssim; ” Espardenya amb escalivada i anxoves”,  acompanyat d’una copeta de cava fred i a gaudir d’estiu, que son dos dies !!!!!!!!!

P1110527

Ingredients per persona.

  • 1 llesca de pa de pagès.
  • Escalivada de pebrot i albergínia.
  • 1 tomàquets de sucar pa.
  • oli d’oliva verge.
  • 2 filets d’anxoves.

P1110530

Elaboració.

  1. Torrem la llesca de pa.

P1110529

  1. La suquem amb tomàquet i tirem un rajolí d’oli.

P1110530

  1. La cobrim amb l’escalivada i ha sobre posem els filets d’anxoves.

P1110533

  1. Ho amanim amb un bon raig d’oli d’oliva i a menjar.

P1110537

Reco del vi………..

Aquesta espardenya tan catalana l’hem acompanyat, com no, amb un cava que encara no havia provat, un  Bertha Lounge Rosado Brut, de caves Josep Torres Sibill.

Un cava fet amb les varietats, Garnacha Negre, Macabeo, Pinot Noir, Parellada, Xarel.lo.

Anuncis

Quant a alcaliudelacuina

Tinc que confessar que m'agrada cuinar. I sobre tot fer-lo per la família i els amics. Es la manera que tinc per dir, us estimo.
Aquesta entrada ha esta publicada en Aperitius i entrants, Verdures i Llegums. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a Espardenya amb escalivada i anxoves.

  1. Administrador ha dit:

    Hi ha algunes receptes on han desaparegut les fotos.

  2. Retroenllaç: Idees per menú de cap d’any. | Al Caliu de la Cuina

  3. Retroenllaç: Espardenya amb escalivada i anxoves. | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s