Quina calor!!!, no ve de gust encendra el foc per fer el sopar, així que avui faré un sopar molt senzill però boníssim; ” Espardenya amb escalivada i anxoves”, acompanyat d’una copeta de cava fred i a gaudir d’estiu, que son dos dies !!!!!!!!!
Ingredients per persona.
- 1 llesca de pa de pagès.
- Escalivada de pebrot i albergínia.
- 1 tomàquets de sucar pa.
- oli d’oliva verge.
- 2 filets d’anxoves.
Elaboració.
- Torrem la llesca de pa.
- La suquem amb tomàquet i tirem un rajolí d’oli.
- La cobrim amb l’escalivada i ha sobre posem els filets d’anxoves.
- Ho amanim amb un bon raig d’oli d’oliva i a menjar.
Reco del vi………..
Aquesta espardenya tan catalana l’hem acompanyat, com no, amb un cava que encara no havia provat, un Bertha Lounge Rosado Brut, de caves Josep Torres Sibill.
Un cava fet amb les varietats, Garnacha Negre, Macabeo, Pinot Noir, Parellada, Xarel.lo.
Reblogged this on Celler-Adocse.
Hi ha algunes receptes on han desaparegut les fotos.
Retroenllaç: Idees per menú de cap d’any. | Al Caliu de la Cuina
Retroenllaç: Espardenya amb escalivada i anxoves. | Celler-Adocse