Aquesta nit fem una trobada amb uns amics i hem decidit fer un sopar bastants “vegetaria”: truita de patates, truita de carabassó i ceba, verdures a la planxa, pa amb tomàquet i torrades variades.
El fet es que estem desbordat de verdures del nostre hort, carabassons, albergínies, tomàquets, cogombres etc………….Així que quasi es una obligació donar sortida a tota aquesta verdura, a demes amb a calor trobo que be de gust fer verduretes a la planxa o no???.
Ingredients per 4 persones.
- 1 albergínia.
- 1 carbassó.
- 1 pebrot vermell.
- 2 tomàquets madurs.
- 4 cebes tendres.
- 1 tassa de romesco.
Temps d’elaboració.
20 minuts.
Elaboració.
-
Primer de tot encenen la planxa elèctrica, perquè estigui a punt.
-
Seguidament tallem els carbassons i les albergínies a rodanxes de un 1/2 cm mes o menys, les anem reservant en una safata.
-
Tallem els tomàquets per la meitat i reservem.
-
També tallem les cebes tendres per la meitat a lo llarg.
-
Per últim els pebrots els tallem per la meitat i aquesta en dos trossos.
-
Suquem la planxa amb un pinzell amb oli, i anem posant les verdures mes dures; primer els pebrots i les albergínies. Després las cebes tendres i els carbassons i per últim els tomàquets.
-
Anem retirant les verdures a mida que estan fetes i les posem en una safata, a l’hora de servir-les posem per sobre una mica de sal Maldon . Les acompanyem amb una mica de salsa de romesco.
Reblogged this on Celler-Adocse.
Retroenllaç: Verdures a la planxa amb salsa de romesco. | Celler-Adocse