Salsa de Pebre.

P1100899

Avui us presento una salsa típicament xilena, que es serveix com aperitiu abans del dinar, juntament amb uns panets típics calents, que estan boníssims…………

Es pot fer amb tomàquet o sense, però  a mi personalment hem va agradar mes amb tomàquet, una mica picant però no massa. Aquesta salsa rep diferents noms depenent dels ingredients: Pebre verd(el que porta julivert), Pebre cuchareado(con cilantro), Pebre del sur(con merquen), etc…….

Ingredients per 4 persones.

  • 2 tomàquets ben madurs.
  • 1 ceba dolça o 2 cebes tendres.
  • 2 cullerades de julivert ben picant.
  • 1 culleradeta de pimentó picant( la quantitat dependrà de si us agrada mes o menys picant).
  • sal.
  • 2 cullerades de suc de llimona.
  • 1 cullerada d’oli de oliva.

Temps d’elaboració.

15 minuts.

Elaboració.

  1. Pelar els tomàquets, per fer-ho mes ràpid els podem escaldar posant-los en una olla amb aigua bullint, els escorrem els refredem en aigua freda i els pelem.
    Tallem els tomàquets en daus petits. Tallem la ceba també a quadradets, però no massa fins.
  2. En un bol barregem els tomàquets, la ceba, el julivert, el pimentó vermell, la sal, el suc de llimona, i l’oli.

P1100898

Recordeu que………….

  • Aquesta es una salsa que es pot servir com aperitiu acompanyada de unes llesques de pa o be pot acompanyar plats de carn o peix.
  • A Xile es fa servir cilantro, però a mi personalment no m’agrada així que he fet servir julivert.
Advertisements

Quant a alcaliudelacuina

Tinc que confessar que m'agrada cuinar. I sobre tot fer-lo per la família i els amics. Es la manera que tinc per dir, us estimo.
Aquesta entrada ha esta publicada en Aperitius i entrants, Salses. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Salsa de Pebre.

  1. Mercè ha dit:

    Avui ho provaré, segur que està boníssim, gràcies guapa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s