Cuixes de pollastre amb pastanaga, bolets i cervesa.

Aquesta recepta la vaig fer fa uns dies, tenia hora al metge i volia deixar fet el dinar. Mirant la nevera vaig veure les cuixes de pollastre i la barreja de bolets que vaig comprar al mercat, així que estava clar……….. demà cuixes de pollastre amb bolets i alguna cosa mes.

És un plat que al estar rostit, personalment el trobo mes bo d’un dia pel altre…………….

P1090173

Ingredients per 4 persones.

  • 8 cuixetes de pollastre.
  • 2 cebes.
  • 1 cap d’alls.
  • 1 quinto de cervesa suau.
  • 2 pastanagues.
  • 250 gr de bolets barrejats.
  • sal.
  • oli.
  • 1 branca de romaní.
  • pebre negre.

Per la picada.

  • 1 grapat d’avellanes.
  • 3 dents d’alls.
  • julivert.
  • 2 galetes Maria.

P1090176

Temps d’elaboració.

45 minuts.

P1090179

Elaboració.

  1. Per començar, salpebrem les cuixes i les daureu en una cassola amb oli calent.
  2. Un cop ben daurat el pollastre el reservem. A la mateixa cassola, sofregim la ceba picada i la deixem fer uns 5 minuts. Afegim la pastanaga tallada a rodanxes i el cap d’alls sencer. Ho deixem sofregir uns 15 minuts.
  3. Un cop fet el sofregit, torneu a posar les cuixes a la cassola, posem la fulla de llorer, el romaní i remenem per barrejar els gustos. Afegim un got de brou i deixem fer uns 15 minuts.
  4. A continuació tirem la cervesa i la deixeu una estona fins que s’evapori.
  5. Fem la picada: amb els alls, les avellanes, el julivert i les galetes, posem un xic de brandi i ho afegiu a la cassola. Es l’hora de abocar els bolets i deixem fer uns 15 minuts mes.
  6. Ja està fet!!! Queda un suquet boníssim.

P1090183

Quant a alcaliudelacuina

Tinc que confessar que m'agrada cuinar. I sobre tot fer-lo per la família i els amics. Es la manera que tinc per dir, us estimo.
Aquesta entrada ha esta publicada en Carns i Aus. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Cuixes de pollastre amb pastanaga, bolets i cervesa.

  1. marina ha dit:

    Aquestes cassoles de l’àvia sempre són boníssimes. A més, es guarden més d’un dia i això sempre va bé per quan no tenim temps! Petons

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.