Escalivada amb formatge de cabra.

P1080940

Avui la meva filla i jo hem fet el propòsit d’ordenar el congelador que tenim al pàrquing, una feina àrdua, ja que és on tenim les verdures del nostre hort congelades.

Desprès de la feina, he tret uns paquets de pebrots i albergínies escalivades, per fer-les demà dissabte com entrant amb unes rodanxes de formatge de cabra gratinat.

Nosaltres escalivem els pebrots i les albergínies al foc de llenya. Perquè quedin realment bones, s’han de posar directament sobre la brasa, perquè la pell es cremi. Una vegada torrat s’embolica amb paper de diari i es deixa refredar una mica.

Quant està tebi es treuen del diari, es van pelant i treuen les llavors. Es podem menjar així mateix amb una mica de sal, un alls tallats a rodanxes i un xic d’oli……… o be afegint-hi també unes anxoves de l’escala…………..

Si no teniu la possibilitat d’escalibar-ho al foc de llenya, es pot fer també al forn. Ho poseu amb una safata al forn, tireu per sobre una mica d’oli i deixeu fer uns 45 minuts.

P1110342

Ingredients per 4 persones.

  • 2 pebrots vermells.
  • 2 albergínies.
  • 4 rodanxes de formatge de cabra de rul·lo.
  • oli i sal.

P1060196

Temps d’elaboració.

10 minuts si ja està la verdura escalivada, si no uns 30 minuts més.

P1090387

Elaboració.

  1. En aquest cas hem fet servir l’escalivada que teníem congelada. Es deixa descongelar a la nevera a sobre d’un escorredor.
  2. Una vegada descongela es talla a tires i es sala.
  3. A continuació es posa l’escalivada dintre d’un motllo rodó i es posa una mica d’oli. Es posa la rodanxa de formatge de cabra i es retira el motllo.
  4. Es posa a gratinar una mica al forn i a menjar. Heu de tenir cura de que no es gratini massa (és el que m’ha passat a mi)………

P1090409

Quant a alcaliudelacuina

Tinc que confessar que m'agrada cuinar. I sobre tot fer-lo per la família i els amics. Es la manera que tinc per dir, us estimo.
Aquesta entrada ha esta publicada en Aperitius i entrants, Verdures i Llegums. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Escalivada amb formatge de cabra.

  1. marina ha dit:

    Boníssima recepta! Amb pebrots escalivats amb llenya i verdures de l’hort? Això no té preu! Potser us va portar feina netejar el congelador, però ja es veu que hi vau trobar un tresor. Boníssim!! Petons

  2. Retroenllaç: Escalivada amb formatge de cabra. | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.