Carpaccio de bacallà.

P1090134

Avui us poso un entrant que a casa agrada molt, i es realment senzill de fer. A demes el podeu tindre preparat amb antelació, tema important sobre tot quan tenim gent a casa i volem estar per ells, el màxim de temps possible.

Ingredients  per 6 persones (com aperitiu)

  • 300 gr de bacallà dessalat.
  • 1 ceba tendra
  • 2 dents de alls.
  • 2 tomàquets madurs ratllats.
  • oli
  • olives negres sense os o olivada.

P1090131

Temps d’elaboració.

15 minuts.

Elaboració.

  1. Agafarem el bacallà que tindrem dessalat, li treure’m la pell i les espines. El deixarem escorre a sobre de paper de cuina o be un drap net.
  2. El posem a sobre de paper film i formem un cilindre ben compacta.
  3. El posem al congelador de una dia per altre. Al dia següent el treim del congelador, el deixem uns minuts a sobre el marbre i amb una maquina de tallar embotits el tallem a rodanxes el mes primes possibles.
  4. Les anem col·locant en un plat o safata una al costat de l’altre i deixem descongelar del tot.
  5. Mentrestant ratllem els dos tomàquets, i amanim amb alls talladets a lamines, salpebrem i posem una mica d’oli.
  6. Mirem si el bacallà a deixat anar aigua, si es així l’escorreguem. Li posem per sobre, el tomàquet ratllat i sobre les olives negre talladetes a trossets.
P1090116

Quant a alcaliudelacuina

Tinc que confessar que m'agrada cuinar. I sobre tot fer-lo per la família i els amics. Es la manera que tinc per dir, us estimo.
Aquesta entrada ha esta publicada en Aperitius i entrants. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Carpaccio de bacallà.

  1. Retroenllaç: Idees per menú de cap d’any. | Al Caliu de la Cuina

  2. Retroenllaç: Carpaccio de bacallà. | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s