Copa Esmeralda.

P1080994

Avui el Joel, compleix 10 mesos i per celebrar-lo, he fet un postre, que fa molt temps que no en menjavem “Copa Esmeralda”. Aquesta copa la vam mentjar amb un viatge que vam fer a les Cascades de l’Iguaçú, el meu marit la va demanar varies vegades i cada nit com no!! Caipirinha, que és la beguda nacional de Brasil.

Es una recepta molt contundent, es millor posar-lo com final de un apat llauger.

P1080990

Ingredients per 4 persones.

  • 2 tasses de Gelatina de maduixa.
  • 250 gr de maduixes.
  • 4 plàtans.
  • 1 Tassa de crema catalana(per veure la recepta).
  • 100 gr de nata muntada.

P1080992

Elaboració.

  1. Preparem la gelatina de maduixa tal com indica les instruccions del paquet i reservem.
  2. Muntem la nata amb la batedora elèctrica.
  3. Ja tindrem preparada la crema catalana(si no teniu temps poseu fer servir una crema industrial). Per veure la recepta cliqueu als ingredients sobre crema catalana.
  4. Tallem els plàtans a rodanxes, tallem les maduixes a quars, reservem 4 tallades per la meitat, per adornar la copa.
  5. Ara muntem les copes: Al fons de les copes posem uns tres dits de gelatina, barrejada amb totes les maduixes, menys quatre meitats que reservarem per guarnir les copes.
  6. Posem les copes a la nevera perquè la gelatina es solidifiqui. Quan ja esta solida posem a les copes les rodanxes de plàtan. A sobre posem la crema catalana i sobre la nata(millor fer-ho amb una màniga pastissera perquè quedi mes vistosa.

P1080997

Recordeu que…….

  • La gelatina es molt senzilla de fer, jo he fet servir un paquet Royal, de gelatina de maduixa.
  • Si podeu i teniu temps es millor fer servir una crema catalana feta a casa, però si no podeu posar una crema comprada al supermercat.
  • La nata es molt fàcil muntar-la a casa amb una batedora elèctrica, jo faig servir nata de muntar fresca

.

Quant a alcaliudelacuina

Tinc que confessar que m'agrada cuinar. I sobre tot fer-lo per la família i els amics. Es la manera que tinc per dir, us estimo.
Aquesta entrada ha esta publicada en Postres. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Copa Esmeralda.

  1. Marina ha dit:

    Caram! Potser no que no és lleuger, però és que té tan bona pinta que… més igual! En faria cullerada darrera l’altra, molt bona, la combinació de sabors, cremós i àcid i dolcet, ben dolcet! Petons

  2. Retroenllaç: Copa Esmeralda. | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.