Lluç arrebossat amb pebrots del piquillo.

P1080584

Aquest plat es de allò mes senzill de fer, però a la vegada, molt bo per fer com segon plat o be com plat únic, per un sopar. Per els mes petits de casa, podem treure els pebrots i podem acompanyar amb salsa de tomàquet i patates. Els encantara i es una forma de que mengin peix.

P1080144

Ingredients per 4 persones.

  • 8 rodanxes de lluç de palangre.
  • 4 dents d’alls.
  • 16 pebrots del piquillo.
  • 2 dents d’alls sense pelar.
  • 2 dents d’alls tallat a rodanxes per els pebrots.
  • 2 ous.
  • farina per arrebossar el lluç.
  • Oli d’oliva.
  • sal.

Per la salsa de tomàquet:

  • 3 tomàquets ben madurs ratllats.
  • sal
  • 1 culleradetes de sucre.
  • 1 ceba
  • 1 all.
  • opcional: patates fregides.

P1080577

Temps d’elaboració.

15 minuts.

P1080576

Elaboració.

    1. Primer de tot farem la salsa de tomàquet: posem oli en una paella, sofregim la ceba i els alls tallats, deixem fer a foc mig, quan veiem que la ceba ja esta doradeta, afegim el tomàquet que tindrem ratllat, salem posem dos culleradetes de sucre i deixem caramel·litzar el tomàquet uns 20 minuts.
    2. Mentres es fa el tomaquet, salem les rodanxes de lluç, les passem per farina i desprès per ou.
      Posem a escalfar l’oli en una paella i afegirem 2 alls sencers amb pell, quan estigui calent l’oli, però abans que fumegi, retirem els alls perquè no es cremin i afegeix els trossos de peix.
    3. Els fregim a foc mig durant 3 minuts per cada banda. Retira’ls a un plat a on haurem posat paper de cuina.
    4. Pelem els alls, els tallem a rodanxes i els tirem a una paella amb una mica d’oli. Quan comencin a daurar, afegeix els pebrots, els fregim uns 5 minuts i retirem.
    5. Servim el lluç en un plat, amb la salsa de tomàquet, els pebrots del piquillo amb els alls, i si volem les patates fregides
    6. Llestos!!!!!.

P1080579

Recordeu que…….

  • Si us agrada i sobre tot si hi han nens, també es pot acompanyar en un bol apart amb una salsa de tomàquet o en unes patates.
P1080585
Anuncis

Quant a alcaliudelacuina

Tinc que confessar que m'agrada cuinar. I sobre tot fer-lo per la família i els amics. Es la manera que tinc per dir, us estimo.
Aquesta entrada ha esta publicada en Peix i Marisc. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Lluç arrebossat amb pebrots del piquillo.

  1. Retroenllaç: Lluç arrebossat amb pebrots del piquillo. | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s