Broquetes de llagostins amb meló i salsa rosa.

P1080017

Es un plat que vaig preparar com entrant per el dia de Sant Esteve, “Broquetes de llagostins amb meló i salsa rosa”. Es una variant del típic còctel de gambes però amb meló i sense enciam….. El resultat ha estat bo ja que agradat a tots…….

Ingredients per 15 persones.

  • 1 meló de bona qualitat.
  • 30 llagostins (jo he comprat llagostins frescos de mida no masa gran).
  • 15 broquetes de fusta.

Per la salsa rosa.

  • 3 cullarades de mahonesa.
  • 2 cullarades de quetxup.
  • 1 xic de whisky.
  • 1 cullarades de iogurt natural.

P1080022

Temps d’elaboració.

20 minuts.

Elaboració.

  1. Primer posem a bullir una mica d’aigua amb sal en una cassola. Quan bull l’aigua tirem els llagostins i quan vol tornar a bullir l’aigua retirem els llagostins. Els posem en un bol amb aigua freda i glaçons.
  2. Tallem el meló per la meitat i amb la cullereta especifica, anem fen boletes i les reservem.
  3. Ara fem la salsa rosa, posem en un bol els ingredients i els barregem. No fa falta posar sal ja que tant la mahonesa com el quetxup ja tenen.
  4. A continuació muntem les broquetes: punxem primer una bola de meló, després un llagostí, seguidament una bola de meló, un llagostí i acabem amb una bola de meló.
  5. Es podem servir tal qual al plat o be posades en una copa una mica alta i la salsa apart. Jo en aquest cas las he servit en una safata amb uns fils de salsa i la resta en un bol.

P1070398

Quant a alcaliudelacuina

Tinc que confessar que m'agrada cuinar. I sobre tot fer-lo per la família i els amics. Es la manera que tinc per dir, us estimo.
Aquesta entrada ha esta publicada en Aperitius i entrants. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Broquetes de llagostins amb meló i salsa rosa.

  1. Retroenllaç: Broquetes de llagostins amb meló i salsa rosa. | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.