Es un plat que vaig preparar com entrant per el dia de Sant Esteve, “Broquetes de llagostins amb meló i salsa rosa”. Es una variant del típic còctel de gambes però amb meló i sense enciam….. El resultat ha estat bo ja que agradat a tots…….
Ingredients per 15 persones.
- 1 meló de bona qualitat.
- 30 llagostins (jo he comprat llagostins frescos de mida no masa gran).
- 15 broquetes de fusta.
Per la salsa rosa.
- 3 cullarades de mahonesa.
- 2 cullarades de quetxup.
- 1 xic de whisky.
- 1 cullarades de iogurt natural.
Temps d’elaboració.
20 minuts.
Elaboració.
- Primer posem a bullir una mica d’aigua amb sal en una cassola. Quan bull l’aigua tirem els llagostins i quan vol tornar a bullir l’aigua retirem els llagostins. Els posem en un bol amb aigua freda i glaçons.
- Tallem el meló per la meitat i amb la cullereta especifica, anem fen boletes i les reservem.
- Ara fem la salsa rosa, posem en un bol els ingredients i els barregem. No fa falta posar sal ja que tant la mahonesa com el quetxup ja tenen.
- A continuació muntem les broquetes: punxem primer una bola de meló, després un llagostí, seguidament una bola de meló, un llagostí i acabem amb una bola de meló.
- Es podem servir tal qual al plat o be posades en una copa una mica alta i la salsa apart. Jo en aquest cas las he servit en una safata amb uns fils de salsa i la resta en un bol.
Reblogged this on Celler-Adocse.
Retroenllaç: Broquetes de llagostins amb meló i salsa rosa. | Celler-Adocse