Cullereta amb salmó i alvocat.

P1070913

Ha quedat boníssim¡¡ encara que jo no soc una jutge imparcial, primer perquè soc la autora i en segon lloc perquè m’agrada el sushi. Si he fet un sushi però servit com aperitiu en una cullera que ha donat una imatge una mica diferent.

Ingredients.

  • 300 gr. de salmón fresc tallat a filets una mica gruixuts.
  • 1 tassa d’arròs de sushi.
  • 1 tassa i mitja d’aigua.
  • 1 alvocat.
  • 1 ceba tendra.
  • Una mica de suc de llimona.
  • Un grapadet de llavors de sèsam torrat.
  • Oli d’oliva
  • sal
  • pebre.
  • soja.

Elaboració.

  1. Talla el alvocat i el aixafem amb una forquilla, posem per sobre una mica de suc de llimona, afegim la ceba tendra talladeta ben petita .
  2. Salpebrem afegim una mica d’oli i barregem.
  3. En un casso posem a bullir 1 tassa d’arròs i 1 1/2 d’aigua, ho deixem bullir 15 minuts i ho deixem reposar 12 minuts.
  4. En un casso petit posem 2 cullerades de vinagre per sushi, 1 cullerada de sucre de canya i una mica de sal. Deixem bullir uns 3 minuts i retirem.
  5. Aboquem el arròs en una safata, posem la barreja de vinagre per sobre i remenem.
  6. Per muntar la cullera, posem una capa d’arròs, a sobre posem una mica de llavors de sèsam, després el alvocat i sobre el salmó tallat en un filet. Per acabar posem per sobre del salmó una mica de soja i servim.

P1070911

Recordeu que….

  • El salmó el tenim que congelar unes 24 hores abans de consumir.
  • El alvocat el triturem amb una forquilla i posem el suc de la llimona per evitar que no es torni negra.

Quant a alcaliudelacuina

Tinc que confessar que m'agrada cuinar. I sobre tot fer-lo per la família i els amics. Es la manera que tinc per dir, us estimo.
Aquesta entrada ha esta publicada en Aperitius i entrants. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s