Muffins de llimona.

P1070700

Fa fred i ve a casa una amiga a prendre café, jo no soc massa de dolços però avui sembla que en ve de gust, després de fer una ullada al rebost, i veure que no tinc xocolata sense llet, i no tinc fruits vermells congelats, he decidit fer uns Muffins amb iogurt, nata i ratlladura de llimona…… bàsicament perquè es el que tinc, així que dit i fet “Muffins de llimona”, el que no es conforma es perquè no vol…….

Fer unes magdalenes, o un pa de pessic a casa es molt ràpid, fàcil i molt mes sa que compra pastisseria industrial, sobre tot si feu servir productes de qualitat, integrals i ecològics.

P1070693

Ingredients.

  • 375 g de farina integral de cultiu ecològic.
  • 250 g de sucre de canya ecològic.
  • 4 ous sencers.
  • 1 iogur de llimona de la Fageda.
  • 200 ml. de crema de llet.
  • La pell de dos llimones ratllades.
  • 1 cullaradeta de essència de vainilla.
  • 100 ml d’oli d’oliva.
  • 1 sobre de llevat.
  • Un mica d’anís.

P1070692

Temps d’elaboració.

35 minuts.

Elaboració.

  1. Escalfem el forn prèviament a 180º. Posem els 4 ous, el sucre i batim amb la batedora electrica de barilles, fins que veie-ho que comença a fer-se una mica de escuma .
  2. A continuació afegim, l’oli, el iogurt, la crema de llet, una mica d’anis, la farina i el llevat tamisats i barregem, la pell de llimona ratllada, i la essencia de vainilla,  ho barregem i ho deixem reposar uns 15 min.
  3. Posem la barrega en els motllos individuals, els omplim, deixan una tercera part sense omplir, perque al pujar sortirian fora del motllo.
  4. Posem una cullaradeta de sucre al centre del muffin i posem la safata al forn uns 15 minuts mes o menys, dependrà del forn.
  5. Retirem del forn i deixem refredar.

P1070699

Recordeu que……

  • Els muffins es poden fer amb diferents ingredients, podeu fer-ho de la mateixa manera però sense crema de llet, i fer servir llet, amb iogurt o no.
  • Teniu que tenir compta amb el forn per que no es cremi la part de dalt, a on posem el sucre.

Quant a alcaliudelacuina

Tinc que confessar que m'agrada cuinar. I sobre tot fer-lo per la família i els amics. Es la manera que tinc per dir, us estimo.
Aquesta entrada ha esta publicada en Postres. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s