Avui tinc el plaer de posar una recepta d’un bon amic, el Octavi….. Tenir l’oportunitat de entrar al bloc receptes d’amics m’encanta, ja que compleix d’alguna manera la funció del bloc.
Aquesta truita es la seva especialitat, així que aquí va……….Gràcies.
Hola Emi t’envio la recepta la truita d’escopinyes, que de tan fàcil no caldria n’hi posar-la, de totes maneres aquí està.
Ingredients per una o dues persones depen de la gana :
-
1 ragolí d’oli.
-
Una miqueta de sal per la truita.
-
Tres ous.
-
1 llauna d’escopinyes de bona qualitat.
Elaboració:
1. Es baten tres ous i s’hi afegeix un polsim de sal. En una paella en la que prèviament s’hi a posat oli a escalfar, es far una truita normal.
2. Quant està quasi quallada s’afegeix les escopinyes escorregudes del seu suc i tot seguit es tanca la truita. Es dona una o dues voltes per tal de que quedi ben quallada ( això es al gust de cadascú ).
Recordeu que…….
- Es molt important que les escopinyes no quedin en contacte amb l’oli doncs es podrien fregir i a les hores queda un sabor força dolent ( al menys a mi no m’agrada ) i ja tenim fet el que va en mig de l’entrepà.
Retroenllaç: Truita d’escopinyes. | Celler-Adocse