Musse de maduixa.

Estem en plena temporada de maduixes, així que aprofitant avui us presento un postra senzill de fer que el únic que necessita es temps per deixar refredar.

Es un postra que agrada a quasi tothom sobre tot als nens. A demes de ser de aquells plats que podem fer amb els petits de la  casa, passant una estona molt divertida.

Temps d’elaboració:

30 minuts mes el temps de refredar a la nevera.

Ingredientes per 6 persones:

  • 200 g de maduixes.
  • 2 fulles de gelatina.
  • 200 ml. de nata montada.
  • 3 cullerades de sucre.
  • 250 gr. de Galetes.
  • 100 gr. de mantega.
  • Gelatina de maduixes.

Elaboració:

  1. Triturem les galetes i les barregem amb la mantega. Posem la barrega al fondo del motllo desmontable. Deixem refredar.
  2. Posem a hidratar la gelatina en aigua molt freda durant almenys 10 minuts.
  3. Mentrestant, rentarem bé les maduixes. Les trossejarem i triturarem amb la batedora.
  4. En un cassó escalfarem les maduixes triturades amb el sucre fins que bulli. Afegir la gelatina hidratada escorreguda d’aigua i remenem be.
  5. Passar les maduixes a un bol i deixm refredar una mica.
  6. Muntarem la nata i la barrejarem amb les maduixes. Ho farem amb molt de compte perquè la nata no perdi cos.
  7. Repartirem aquesta barreja a sobre de la base de galetes i deixarem que qualli a la nevera, durant unes hores.
  8. Preparem la gelatina de maduixes tal com indica el paquet, deixem refredar una mica i ho aboquem a sobre del musse.
  9. Deixem un mínim 5 hores a la nevera, encara que queda millor fer-lo d’un dia per l’altre.

Quant a alcaliudelacuina

Tinc que confessar que m'agrada cuinar. I sobre tot fer-lo per la família i els amics. Es la manera que tinc per dir, us estimo.
Aquesta entrada ha esta publicada en Postres. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Musse de maduixa.

  1. Retroenllaç: Musse de maduixa. | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.