Coulant de pop.

Avui os presento una recepta que ha fet la meva cunyada Mónica. Es una molt bona cuinera que l’encanta cuinar coses noves i fer proves amb plats diferents. Com ella mateixa diu la seva cuina es diferent a la meva, i com li diuen els nostres conyants ella fa una cuina de “punyetetes”. Encara que jo no estic d’acord del tot, ja que també cuina excel·lentment un pollastre rostit, o un bon rosbif.

Aixi que aqui os deixo amb la Mónica…….

Hola a tots, soc la Mónica, cunyada de la Emilia, m’agrada molt cuinar, tinc un estil una mica diferent de la Emi, com be diuen els meus cunyats, faig cuina de ”punyetetes“, avui os vull presentar una d’aquestes receptes.

Es dissabte, feia bon dia i he anat a comprar al supermercat, he vist un pop ja bullit i se m’ha acudit realitzar aquest culant.

Ingredients necessari per 4 persones:

  • 4 patates grans Kanabec.
  • 4 rovells rovell d’ou.
  • 200 gr de pop ja bullit.
  • oli d’oliva.
  • pebre vermell (picant o dolç).
  • una mica de sal Maldon (Cristalls de sal). 

Elaboració:

  1.  Pelarem i tallarem a cuadrets les patates i les bullirem amb aigua salada.
  2.  Xafarem les patates amb una forquilla, jo no tinc pasapures per tan ho faig amb la forquilla.
  3. Amb un motllo rodo no gaire gros ( pensant que serà individual) posarem una capa de puré de patata i farem un forat al mig per incorporar el rovell d’ou.
  4. Posem el rovell i ho tapem amb molta cura amb mes puré de patata.
  5. Ho cobrim amb els talls de pop i desemmotllem.
  6. Posem el pebre vermell, el rajolí d’oli i la mica de sal maldon.
  7. Fem un tall al mig perquè surti una mica el rovell i faci la sensació de culant.

Be os adjunto les fotos, perquè una imatge val mes que mil paraules.

Molt bon profit, gaudiu d’aquest plat que cada un li pot posar imaginació i canviar-li el pop per el que li vingui de gust (bolets, escalivada i dintre formatge de cabra en conte d’ou, etc…)

Quant a alcaliudelacuina

Tinc que confessar que m'agrada cuinar. I sobre tot fer-lo per la família i els amics. Es la manera que tinc per dir, us estimo.
Aquesta entrada ha esta publicada en Aperitius i entrants. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.