Gelatina de maduixes amb moscatell.

Aprofitant que ja hi ha força maduixes al mercat, he volgut fer aquest postra senzill, però boníssim, que a casa en agrada molt.

Valor nutricional:

Les maduixes són una fruita de temporada molt diürètica, amb un contingut molt elevat d’aigua i per tant un baix aport calòric, rica en vitamina C, antioxidants, potassi i fibra.

Pel que fa a la gelatina, destaca els seu contingut en proteïnes, tot i que de baix valor biològic, i l’absència de greixos i colesterol. Es util en cas d’acidesa o digestions pesades. També aporta nutrients beneficios per la pell, les ungles i el cabell.

Ingredients:

  • 500 gr. de maduixes.
  • 225 gr.de gelatina de maduixes.
  • 900 mili-litres d’aigua.
  • 100 mili-litres de moscatell.

Elaboració.

  1. Netegem les maduixes i les tallem en quatre trossos. Les posem en un bol amb una mica de sucre.
  2. Fem la gelatina de maduixa,  posem a bullir ½ d’aigua. Quan comença a bullir aboquem la gelatina i remenem perquè es dissolgui.
  3. Afegim els 400 ml d’aigua freda i els 100 ml de moscatell. Remenem i quant comença a bullir retirem del foc.
  4. Posem les maduixes a les copes o motllos que us agradin i anem abocant la gelatina.
  5. Deixem refredar i posem a la nevera.

Recordeu que………….

Aquesta recepta es pot fer sense afegir moscatell o be afegim mes, si us agrada amb una mica mes de gust.

Si voleu  que les maduixes quedin a la part central de la copa. Les poseu a la copa i aboqueu una mica de gelatina, poseu la copa al congelador i quant estigui freda aboquem la resta de gelatina.

També es pot substituir el moscatell per cava.

Advertisements

Quant a alcaliudelacuina

Tinc que confessar que m'agrada cuinar. I sobre tot fer-lo per la família i els amics. Es la manera que tinc per dir, us estimo.
Aquesta entrada ha esta publicada en Postres. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Gelatina de maduixes amb moscatell.

  1. Pilar Garcia Lafuente ha dit:

    Emi, soc la Pilar, germana de la Carme, i m’agradaria provar a fer aquesta recepta però no se d’on treure la gelatina de maduixes (digues-me tonta, amb raó) em pots donar aquesta informació. Gràcies i abraçades,
    Pilar

    • Hola Pilar, primer vull donar-te les gracies per entra al bloc. Que a demes vulguis fer una recepta ja es la monda¡¡¡
      La gelatina que jo he utilitzat es “Gelatina Royal”, la pots comprar en qualsevol supermercat o botiga, i ha de varius gustos . La gelatina ve en pols i es molt senzill de fer, seguint les instruccions del envàs.
      Aquest postra el pots fer tal com indico amb moscatell, en cava o be sense licor nomes amb la gelatina. De totes formes queda bo.
      Si tens alguna altre dubte m’ho dius.
      Un peto.
      Emi

  2. Retroenllaç: Resum de receptes pels dies de Nadal. | Al caliu de la cuina

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s