El divendres ens vam trobar per sopar amb els amics a casa nostra, després de quinze dies sense veure’ls, la veritat es que en teniem moltes ganes.
El menú el vaig tenir clar de seguida…….. sushi. Com soc la única de casa que m’agrada, no en faig mai, i només en menjo o be al japones, o quan els meus fill Marc i Klodjana en fan a casa seva, i normalment m’en guarden un plat, que desapareix a tota velocitat. Així, que vaig aprofitar el fet que tant l’Anna, el Joan i el Ricard, els agrada i vaig decidir-me a preparar Sushi, apart d’alguna cosa mes.
Vam aprofitar per canviar impressions del nostres viatges, a New York, Washintong i Chicago, tot i veien alguna foto.
Com veureu per les fotos, el sushi va ser tot un èxit, encara que això no te gaire merit, ja que el grup som de bon menjar.
I aquí tot un gurmet del sushi.
El menú:
- Sushi.
- Pastís de Reblochon amb patates.
- Amanida amb vinagreta.
- Truita de patates.
- Truita d’espinacs del nostre hort, amb panses i pinyons.
Aquí el Ricard i el Salo, pensant en les properes vacances………
Avui fa quinze dies estavem sopant a Lewiston, a les ribes del Niagara River, amb música en viu, amb bones tonades de Rock&Roll, Rock a Billy i pinzellades de Country, i amb uns bons plats a la taula. Avui ho podem recordar tot assaborint el sushi i d’altres plats fets “al caliu de la cuina” de la Emi. Salut!.
Barton Hill a l’hivern
http://www.panoramio.com/photo/48306535
Jo trobo que és un hotel d’aquells amb encant!! tant per l’edifici en si, com pels voltants. Va ser una sort ser-hi al moment adequat del dia.