Llagostins al whisky

Aquesta recepta es una manera molt fàcil, de fer uns llagostins, una mica diferents. Amb un sabor gustos i una mica picant.

Records de vida.

Els llagostins al Whisky, es una recepta que hem va donar la meva amiga, Núria de Cardedeu, en una de les trobades a casa seva. Des de les hores li fet molt sovint. I sempre amb èxit.

Ingredients per 4 persones:

  • 1 kg de llagostins.
  • Sal de cuina.
  • pebre.
  • 1 got petit de whisky.
Elaboració:
  1. Posem els llagostins en una paella al foc, amb una mica d’oli. Seguidament posem sal i força pebre, als llagostins.
  2. Els fregim, i el retirem a una safata de forn.
  3. Seguidament els posem la safata al forn ja calent, i posem per sobre el whisky, i els deixem 5 minuts al forn a 180º.

Recordeu que….

  • Es important posar el llagostins a la paella amb l’oli ben calent.
  • Es te que posar força pebre, ja que han de quedar amb gust a pebre. I amb una mica de suc del mateixos llagostins.
Advertisements

Quant a alcaliudelacuina

Tinc que confessar que m'agrada cuinar. I sobre tot fer-lo per la família i els amics. Es la manera que tinc per dir, us estimo.
Aquesta entrada ha esta publicada en Aperitius i entrants, Peix i Marisc. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 respostes a Llagostins al whisky

  1. Retroenllaç: Menú de la Nit de Nadal. | Al Caliu de la Cuina

  2. Retroenllaç: Idees pel menú de Nadal. | Al Caliu de la Cuina

  3. Retroenllaç: Idees per menú de cap d’any. | Al Caliu de la Cuina

  4. Retroenllaç: Llagostins al whisky | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s