Aquesta recepta es una manera molt fàcil, de fer uns llagostins, una mica diferents. Amb un sabor gustos i una mica picant.
Records de vida.
Els llagostins al Whisky, es una recepta que hem va donar la meva amiga, Núria de Cardedeu, en una de les trobades a casa seva. Des de les hores li fet molt sovint. I sempre amb èxit.
Ingredients per 4 persones:
- 1 kg de llagostins.
- Sal de cuina.
- pebre.
- 1 got petit de whisky.
- Posem els llagostins en una paella al foc, amb una mica d’oli. Seguidament posem sal i força pebre, als llagostins.
- Els fregim, i el retirem a una safata de forn.
- Seguidament els posem la safata al forn ja calent, i posem per sobre el whisky, i els deixem 5 minuts al forn a 180º.
Recordeu que….
- Es important posar el llagostins a la paella amb l’oli ben calent.
- Es te que posar força pebre, ja que han de quedar amb gust a pebre. I amb una mica de suc del mateixos llagostins.
Retroenllaç: Menú de la Nit de Nadal. | Al Caliu de la Cuina
Reblogged this on Celler-Adocse.
Retroenllaç: Idees pel menú de Nadal. | Al Caliu de la Cuina
Retroenllaç: Idees per menú de cap d’any. | Al Caliu de la Cuina
Retroenllaç: Llagostins al whisky | Celler-Adocse
Retroenllaç: Cassoletes de brandada de bacallà i poma caramel·litzada. | Al caliu de la cuina