Trobada amb el Joaquim i Núria.

Aquí teniu als nostres amics, el Joaquim i Núria,  son uns amic entranyables i unes grans persones.

Aquesta trobada concretament, la vam fer a casa, amb ells i els nostres fills, la Nit de Nadal.

Son una parella d’enamorats de la musica i del cine, que desfruitan a casa seva, amb un súper equip. I també del country, que ens intenten ensenyar, en cada trobada per Sant Joan; però res, la cosa esta difícil¡¡¡¡

Aquest any ha estat encara mes especial, ja que el nostra fill Marc i la seva dona, estan esperant un nen, en Joel. Això ha fet que la trobada sigues mes emotiva i tendra.

El Joaquim i Núria ens han sorprès, amb un “Caga Tio”, amb regelats per tots, sobre tot per el futur net.

A casa nostre el menú de la Nit de Nadal, sempre es el mateix: fem un pica-pica, a base de marisc i garrí al forn.

Menú:

  • Llamàntol a la planxa .
  • Escamarlans a la planxa.
  • Llagostins al whisky. (aquesta recepta es de la Núria)
  • Navalles a la planxa.
  • Vieires gratinades al forn.
  • Cloïsses a la marinera.
  • Amanida amb formatge de cabra gratinat.
  • Garrí al forn, amb puré de poma i ceba confitada.

Aquí teniu el garrí al forn, a de quedar durat, amb la carn melosa i la pell cruixent.

Us explico com el vaig fer:

Ingredients per a 10 persones:

  • 1 Garrí de 5 quilos.
  • Sal, pebre.
  • 2 cullerades de mantega de porc.
  • Liquíd per anar sucant el garrí:
  • 1/2 cap d’alls.
  • Julivert.
  • Sal y pebre.
  • 1/2 got de vinagre.
  • 1 got de vino blanc.
  • 2 gots d’aigua.

Temps d’elaboració:

3 hores

Elaboració:

  1. Rentem be el garrí sota l’aixeta del aigua.
  2. El salpebrem i el suquem amb llard de porc.
  3. Preparar el suc, trinxar amb el morter el 1/2 cap d’alls, el julivert, la sal, vinagre, el vi, i el aigua.
  4. Al fons de la safata posar unes branques de lleurer i sobre el garrí.
  5. Posem al forn preescalfat a 170º.
  6. Anar sucant el garrí amb el suc, cada 1/2 hora.
  7. El posem al forn i ha d’estar unes 3 hores.
  8. Ha de quedar la pell cruixent.

Com veieu, va ser una trobada molt especial.

Anuncis

Quant a alcaliudelacuina

Tinc que confessar que m'agrada cuinar. I sobre tot fer-lo per la família i els amics. Es la manera que tinc per dir, us estimo.
Aquesta entrada ha esta publicada en Carns i Aus, Trobades. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s