Fuets.

Aquí us ensenyo el resultat de la recepta de les botifarres a l’estil de Bigues, han pastat 2 setmanes, i ja estan curats.

Han estat penjats a fora al jardí uns dies, en unes bosses de roba per protegir-los dels insectes, i la resta dels dies al pàrking, amb les finestres obertes.

Es important que els doni l’aire, però no el sol. El ideal seria poder penjar-los en unes golfes com feien les nostres avies.

Anuncis

Quant a alcaliudelacuina

Tinc que confessar que m'agrada cuinar. I sobre tot fer-lo per la família i els amics. Es la manera que tinc per dir, us estimo.
Aquesta entrada ha esta publicada en Embotits artesans. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Fuets.

  1. Anna ha dit:

    Jo les etastat i son bonissimas

  2. Carmelafuente ha dit:

    Encara feu la matança del porc?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s